Ultimate Fairytale Biffball zeer geslaagd

Er was eens…
Een aantal ridders die het briljante idee van een verre zoektocht lieten varen en dicht bij huis hun kamp opsloegen om aldaar een feestje te bouwen. Schone jonkvrouwen werden uitgenodigd, het varken ging aan het spit en het bier vloeide rijkelijk.
Er werd een simpel spel met een zachte bal, wat knuppels en wat honken georganiseerd en al gauw bereikte de gezelligheid ongekende grenzen.

Maar wie loerde daar in de bosjes?
De boze heks die altijd haar paddestoelen verzamelde op het veld waar de bonte stoet was gebivakkeerd, aanschouwde dit schouwspel en toverde boze wolken boven dit festijn.
Met een boze spreuk;”AllekazaaaaAAaAAAm” barste de regen los en spoelden de deelnemers van het speelveld in de richting van het kantinekasteel.

De heks werd gevangen, de regen verdween en maakte plaats voor zonneschijn. Het bier vloeide weer rijkelijk, Roodgrapje won het tournament. Er werd een telegram voorgelezen dat de ridders van de oranje orde de Costa Ricaanse ridders hadden verslagen. En ze leefden nog lang en gelukkig.

Namens het bestuur van honk en softbalvereniging Vatos bedanken we iedereen voor deelname!
Tot een volgende Biffball!

Tik deze nog ff aan:
Ultimate-Biffball
Als je daar een kekke pica dropt maak je namelijk kans op echte Vatos pet.

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>