Vatos en Survivors gaan samen verder

52088f13-67c9-43d3-aebf-d4cff7df5cb4
De huidige tijd biedt de nodige uitdagingen voor een kleine honkbalvereniging. Zowel Vatos als TIW-Survivors waren hier al achter. Om die reden hebben beide clubs de samenwerking gezocht en gevonden: we gaan met elkaar fuseren.

Vatos blijft als merknaam bestaan en de teams van Vatos blijven ook in hun eigen teamkleuren en shirts actief op het veld. Eigenlijk verandert er dus niet zo heel veel. Wel zijn we vanaf nu officieel lid van de vereniging TIW-Survivors, waarmee we nu een middelgrote club vormen in honkballand. Nieuwe leden dienen zich daarom ook vanaf seizoen 2016 in te schrijven bij Survivors, niet meer bij Vatos.

De laatste praktische zaken worden op dit moment verder uitgewerkt, maar de samenwerking is nu al heel positief. Bovendien is de toekomst van beide clubs hiermee weer een stuk zekerder. Komende jaren kunnen we dus gewoon lekker blijven honk- en softballen met zijn allen en daar gaat het uiteindelijk om. Beide partijen zijn dan ook erg enthousiast over deze nieuwe stap!

Posted in Vatos NewsFlash!.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>